vineri, 22 iunie 2012

Ajutorul Domnului

Dupa  o pauza in care nu am reusit sa mai scriu nimic pe blog, revin cu o noua experienta cu Domnul meu. Dupa 2 saptamani petrecute la noul loc de munca pot sa vad inca o data ca Domnul a potrivit toate lucrurile ca sa ajung aici. Eu care sunt o persoana mai retrasa, la inceput, cu persoanele care nu le cunosc, pot sa spun ca doar puterea Domnului m-a tinut la locul de munca. A fost o perioada frumoasa, am vazut cum Domnul m-a intarit si m-a ajutat de m-am acomodat foarte repde, nu ma asteptam, mai ales ca aici am mai multi colegi ca la cel anterior. Plus ca fiecare firma are regulile ei si la stilul de a lucra si mai ales aici au fost stabilite si reguli de a face proiectul (de sintaxa, de scriere, de creare) si astea mi-au luat ceva timp la inceput pana m-am obisnuit cu ele si am putut sa le aplic. Proiectul mi-a fost impartit in taskuri si in fiecare zi stiam cat trebuie sa fac, dar datorita faptului ca l-a inceput am avut de studiat documentatia firmei am ramas cu proiectul in urma si ma gandeam "Doamne, cum o sa pot sa il termin intr-un timp asa de scurt, mai ales ca eu acum trebuie sa ma si obisnuiesc aici si cu toate astea?". Si ma rugam in fiecare zi ca Domnul sa ma ajute sa ajung la zi cu proectul, in fiecare zi depindeam doar de El. Si Domnul asa minunat a lucrat ca azi, cand a trebuit sa fie lansarea oficiala, l-am terminat cu bine, si chiar si sefii au fost multumiti. Si recunosc ca doar mana Domnului a fost acolo, puterea si ajutorul Lui. Numele Lui sa fie slavit si binecuvantat.

El tot ce incepe duce la bun sfarsit, El mi-a pregatit acest loc de munca si tot El a fost cel care m-a sustinut sa pot duce la bun sfarsit acest proiect si sa il termin la fix. Poate cei care cititi aceste randuri nu vi se pare ceva iesit din comun, va cred, doar eu care am experimentat si stiu felul minunat in care a lucrat El pot sa stau cu "gura cascata" si sa recunosc maretia Domnului in aceasta experienta.

Trebuie sa il lasam pe Domnul sa lucreze in fiecare zi in viata noastra, sa invatam sa depindem de El in fiecare zi si sa vedem felul minunat in care lucreaza si sa nu ne bizuim pe intelepciunea sau puterea noastra.

Domnul sa va binecuvinteze.